“Ένα Κουκουνάρι…στο Χολαργό”!

1 Δεκεμβρίου, 2014

Tο stayin έστειλε αποστολή την Αμαλία να ξετρυπώσει νέα στέκια και μας μεταφέρει την εμπειρία της… Βγαίνοντας από το μετρό Χολαργού, ξεκίνησα να περπατάω χαζεύοντας τον πλέον γεμάτο πεζόδρομο με τα καινούρια εστιατόρια και μπαράκια. Ωστόσο, περπατώντας λίγο πιο κάτω και αφού είχα ξεφύγει από τον χαμό του πεζοδρόμου, συναντώ ένα πολύ μοντέρνο και ζεστό μαγαζί, Το Κουκουνάρι.

Εντυπωσιασμένη από τον minimal και κομψό ταυτόχρονα χώρο κάθισα να τσιμπήσω λίγα μεζεδάκια! Αυτό που μου τράβηξε ακόμα περισσότερο τη προσοχή ήταν το στήσιμο των φαγητών στα πιάτα, αφού θα το χαρακτήριζα ως ένα gourme εστιατόριο με τη διαφορά ότι οι τιμές ήταν τόσο χαμηλές που όλο και κάτι παραπάνω σκεφτόμουν να παραγγείλω. Ήθελα να τα δοκιμάσω όλα!

Το κότσι, η σταβλίσια μπριζόλα και η ποικιλία κρεάτων σερβίρονται πάνω σε ξύλινο δίσκο με συνοδεία κοφτής πατάτας, ενώ η φέτα με το σουσάμι ήταν πραγματικά σκέτο γλύκισμα, με τη συνοδεία μαρμελάδας κράνα (παρόμοιο με μαρμελάδα cranberry)!

Και φυσικά δεν θα αφήσω απ’ έξω τα γλυκά… Το τόσο φρέσκο cheesecake που δοκίμασα δεν έλεγε να αφήσει σε ησυχία τον ουρανίσκο μου, με τη τόσο πλούσια γεύση! Έμαθα, λοιπόν, πως τα γλυκά αυτά παρασκευάζονται στον πάνω όροφο του μαγαζιού, όπου έχουν εργαστήρι ζαχαροπλαστικής.

Δεν υπάρχει περίπτωση,λοιπόν, να μη φας φρέσκο γλυκό αφού κάθε μέρα φτιάχνονται ειδικά για εμάς!

Αν σας αρέσει και εσάς το καλό και οικονομικό φαγητό με τη συνοδεία ενός πάντα φρέσκου γλυκού, τότε γιατί όχι… τολμήστε και περάστε να πάρετε μια γεύση!

 

Λ. Μεσογείων 262, Χολαργός

Τηλ. 2106540400

Αμαλία Αυτζόγλου

(Αρχική Δημοσίευση: stayin.gr)

Close
Close